Roar Hansen ny tränare

Nu har Östers IF gjort klart tränarfrågan och vid en presskonferens presenterades Roar Hansen som klubbens nye tränare för herrlaget. Med Stigsvids IF som moderklubb och efter fem säsonger i Ängelholms FF, har den 44-årige tränaren nu valt Östers IF och han ska de kommande tre säsongerna leda Östertruppen mot nya mål och nivåer.

Efter en längre tids spekulationer stod det idag klart att det blir Roar Hansen som blir ny tränare för Östers IF de kommande tre säsongerna. Roar Hansen född 1966 har lett Ängelholm de senaste fem säsongerna. Så här sammanfattar han övergången till Öster:

– Det har varit fem lyckliga år i Ängelholm och jag har full respekt för klubben och det har varit ett känslosamt beslut att fatta. Jag har samtalat med Ängelholm, med familj, vänner och kontakter inom fotbollen. Därefter har beslutet mognat fram och jag tror att Ängelholm behöver en ny röst samtidigt som jag behöver en ny utmaning. Det är magkänslan som säger att det är dags att göra något annat. Öster har visat ett stort intresse och det är otroligt spännande att komma till en så anrik förening som har en uttalad ambition och som går en spännande framtid till mötes.