Rutinerad mittback till ÖIF

Ytterligare en viktig pusselbit i Östers lagbygge inför allsvenskan 2013 år på plats. Idag blev Juan Robledo (mb) klar för Östers IF.

Fakta
– Född 1979
– 196 cm 91 kg
– Kommer från Mjällby AIF

Efter spel i Kasimpasa i Turkiet återvände Juan till Mjällby AIF hösten 2012.

Juans styrka som fotbollsspelare är bra spelförståelse samt ett mycket bra huvudspel. Han är en ledare både på plan som utanför.

”Juans erfarenhet från spel i allsvenskan samt hans ledaregenskaper är mycket viktiga för Östers IF inför återkomsten till Allsvenskan. Hans spelförståelse och huvudspel är andra spets egenskaper. Juan är en spelare som vi kommer att få stor nytta av i vår målsättning för att etablera oss i allsvenskan.”, säger Peter Kuno Johansson sportchef i Östers IF

”Jag är jätteglad att komma till Östers IF. En förening med bra förutsättningar för att etablera sig i allsvenskan. Jag hoppas kunna bidra med mina erfarenheter från spel på hög nivå utomlands och i Sverige. Östers IF har en intressant trupp som jag tror kommer att göra bra ifrån sig i Allsvenskan”, säger Juan Robledo.